Zakelijk postadres … Wat zijn jouw opties?

Zakelijk postadres … Wat zijn jouw opties?

Zakelijk postadres … Wat zijn jouw opties?

Je wilt je uiteraard niet verschuilen voor die ene boze klant die ook jij wel een keer tegenkomt. Maar je wil toch ook niet overal je privé adres vermelden zodat klanten, vertegenwoordigers en andere die iets van je willen te pas en te onpas aan je de deur van je privé woning komen om maar te zwijgen van lieden die denken dat er veel geld of goederen bij je thuis te halen zijn. Ik denk dat je niet voorzichtig genoeg kunt zijn. De manier om jezelf tegen dit te beschermen is om een zakelijk adres te verkrijgen, ook wel virtueel kantoor genoemd.

De Top 4 redenen om een zakelijk postadres te nemen

 
1. Zoekmachine ranking. Met een zakelijk adres kan je worden vermeld door Google Local met dit adres zodat niet direct je privé woning in beeld je bedrijf wordt gegoogled. Door dit te doen wint jouw bedrijf geloofwaardigheid in de ogen van Google. Deze geloofwaardigheid zal jouw websites meer macht geven … dus een betere ranking!

2. Betere verdeling tussen jouw privé en zakelijke wereld. Omdat mijn bedrijf groeit is het moeilijker geworden om uit elkaar te houden wat zakelijk en wat privé is. Van kosten tot postverzorging alles werd vermengd. Het hebben van afzonderlijke bankrekeningen en gescheiden adressen helpt echt.

3. Bescherming en privacy. Je hebt een zaak aan huis, maar geeft liever niet jouw huisadres aan vreemden. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn. De veiligheid van jouw gezin is het belangrijkste.

4. Legitiem ogend zakelijk adres. Jouw kleinbedrijf kan een commercieel “suite” adres huren in een representatief kantoorgebouw voor slechts een paar Euro per maand. Dit commercieel adres kan worden gebruikt op jouw visitekaartjes en briefpapier. Het geeft jouw kleine bedrijf “een stapje meer” dan een woonadres dat potentiële leads kan afschrikken.

 

Het verkrijgen van een zakelijk adres

 
virtualofficeEr zijn verschillende manieren waarop je een zakelijk postadres kunt verkrijgen. Sommige zijn duur en sommige minder duur. Ik heb liever de niet zo dure opties.

1. Huur een kantoorruimte. Dit is veruit de duurste optie. Het voordeel is wel dat je een kantoor hebt weg van huis, waar je je werk kunt doen. Ook is het een geweldige plek om klanten te ontmoeten. Zeker als starter vraag je je af het nu wel de juiste tijd is om een eigen kantoor te nemen. Lees hier de blog over dit onderwerp.

2. Huur een kantoor van een lokaal bedrijf. Dezer dager hebben veel bedrijven kantoren / bureau ruimtes die ze niet gebruiken. Probeer naar een lokaal bedrijf te gaan en te vragen of ze een kantoor / bureauruimte willen verhuren. Je kunt waarschijnlijk een geweldige prijs onderhandelen. Er is ook een kans dat je het gratis zou kunnen krijgen. Het ziet er niet goed uit voor een bedrijf om een heleboel lege bureaus te hebben. Maar welk goede financiële afspraken. Goedkoop kan namelijk beste wel duur uitpakken.

3. Neem een PostNL postbus. Bij veel mensen is dit de eerste gedacht. Voor € 200,- per jaar is dit ook weer niet een heel goedkope optie. Wil je de post door laten sturen naar je privé adres dan komt hier nog eens € 500,- bij per jaar. Er zijn echter problemen met de postbussen die gebruikt worden voor kleine bedrijven …

– Geen huisadres wat jouw direct mail minder geloofwaardigheid geeft (denk “Junk Mail”)
– Je kunt geen bedrijf registreren bij de Kamer van Koophandel met een postbusadres
– Je kunt geen pakketten anders dan PostNL geleverd krijgen op jouw postbusadres

4. Neem een virtuele postbus of virtueel kantoor. Veel mensen weten niet eens af van het bestaan van zo’n soort zakelijk adres. De voornaamste kenmerken:
✅ Ze bieden een lokaal adres
✅ Door meerdere virtuele postbussen heb je direct een groter bereik
✅ Ook te combineren met een lokaal telefoonnummer voor nog meer vertrouwen
✅ Ze versturen jouw post naar jouw huis
✅ Ze ontvangen en ondertekenen voor post en pakketten
✅ Meestal receptionist beschikbaar
✅ Dag kantoren, vergaderzalen & videoconferencing
✅ Sommigen e-mailen zelfs gescande kopieën van jouw post.

Postadres van ADD Post

5. Neem je een service kantoor dan heb je ook bovenstaande voordelen, maar ook:
✅ Registratie adres voor je bedrijf
✅ In al je uitingen dit adres gebruiken
✅ Korting op dag kantoren, spreekruimtes, coachruimte en vergaderzalen

Overweeg eerst goed welke optie voor jou bedrijf het beste aansluit bij je doelgroep. Het mooie van een virtuele postbus is dat je ook kan doorgroeien van virtuele postbus naar service kantoor naar kantoorruimte per uur/dagdeel/dag naar een eigen kantoor op steeds hetzelfde adres met hetzelfde telefoonnummer en met dezelfde telefoonbeantwoording. Wil je hier meer over weten bel ons op 088-7991100 of mail naar info@addmail.pro.

Related articles: