Ontvang uw post op uw virtuele kantoorADD Post virtueel kantoor Deventer

Met een virtueel kantoor maakt u gebruik van een van onze representatieve kantoorpanden om uw post te ontvangen. Een virtueel kantoor kan een uitkomst bieden als u veel reist en niet steeds op een adres bent maar u toch uw post wilt blijven ontvangen en niet uw post naar een postbus wilt laten sturen. Ook als uw medewerkers voornamelijk vanuit huis of bij uw klant werken en uw bedrijf misschien niet eens meer een vaste kantoor heeft. Naar onze kantoren kunt u al uw post laten sturen en het post adres ook vermelden op uw visitekaartje en website.

Ook pakketten ontvangen op uw virtuele kantoor

Nog een voordeel van het gebruik maken van een virtueel kantoor is dat u ook pakketten kunt laten ontvangen en door ons laten doorsturen. Dit kan ontzettend handig zijn wanneer u bij een Nederlandse webwinkel iets wilt bestellen maar deze webwinkel alleen verstuurd naar Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw pakket over de hele wereld wordt verstuurd op de wijze zoals u dat wilt.

Overzicht van onze virtuele kantoor adressen in Nederland:

[columns] [one_fourth]

Almere

Markerkant 13 10 1314 AN Almere [/one_fourth] [one_fourth]

Amsterdam

Thomas R. Malthusstraat 1 1066 JR Amsterdam [/one_fourth] [one_fourth]

Den Haag

Platinaweg 25 2544 EZ Den Haag [/one_fourth] [one_fourth]

Emmen

Hoenderkamp 20 7812 VZ Emmen [/one_fourth] [/columns] [columns] [one_fourth]

Tilburg

Spoorlaan 334 5038 CC Tilburg [/one_fourth] [one_fourth]

Enschede

Hengelosestraat 515 7521 AG Enschede [/one_fourth] [one_fourth]

Amersfoort

Plotterweg 31 3821 BB Amersfoort [/one_fourth] [one_fourth]

Arnhem

Meester E.N. van Kleffensstraat 6 6842 CV Arnhem [/one_fourth] [/columns] [columns] [one_fourth]

Rotterdam

Corkstraat 46 3047 AC Rotterdam [/one_fourth] [one_fourth]

Goes

Stationspark 8 4462 DZ Goes [/one_fourth] [one_fourth]

Utrecht

Winthontlaan 200 3526 KV Utrecht [/one_fourth] [one_fourth]

Dordrecht

Burg. de Raadtsingel 71 3311 JG Dordrecht [/one_fourth] [/columns]

Voordelen van een virtueel kantoor

Groen vinkjeMaak gebruik van onze representatieve gebouwen Groen vinkjeGeen privé adres meer nodig om uw zakelijke post te ontvangen Groen vinkjeProfessioneler dan een postbus Groen vinkjeIcm een service kantoor zelfs bruikbaar als vestigingsadres bij KvK Groen vinkjeNiet alleen om post te ontvangen maar ook om post te versturen Groen vinkjeEigen postbus mogelijk op onze vestigingen Groen vinkjeOf ADD Post stuurt uw post door naar het adres dat u aangeeft Groen vinkjeZelfs digitaal doorsturen mogelijk LET OP! Een virtueel kantoor is geen inschrijf adres zoals die wordt gezien en gebruikt kan worden bij de Kamer van Koophandel. U kunt alleen post laten ontvangen op dit adres. Gebruikt u het virtueel kantoor in uw uitingen dan dient u erbij te vermelden dat het om een postadres gaat. Wilt u uw bedrijf ook daadwerkelijk inschrijven op een adres van onze business centra kijk dan voor meer informatie en tarieven voor een service kantoor op de website van ADD Business Point: www.addbusinesspoint.nl [vfb id=4]