Postverwerking voor particulieren

Postverwerking voor particulieren

In de tijd waarin we leven staat het contact met elkaar centraal. We onderhouden contacten via internet, telefoon of per post. De wereld draait ontzettend snel en het is dus van belang dat u zo veel mogelijk bereikbaar bent en geen belangrijke berichten mist. Wanneer u uw alledaagse leven lijdt is dit vaak geen probleem, maar er doen zich wel eens situatie voor waarin het voor u niet mogelijk is om altijd bereikbaar te zijn. Zo kunt u denken aan de vakantieperiode, een ziekenhuisopname, wanneer u overwintert in het buitenland of om een andere reden voor een langere tijd niet op uw eigen adres verblijft. 

 

Wat houdt postverwerking voor particulieren in?

Direct mail ADD PostADD begrijpt deze behoefte om bereikbaar te blijven en niks te hoeven missen en speelt daarop in met ADD Postverwerking voor particulieren. Wanneer u tijdelijk niet op uw eigen adres verblijft kunt U PostNL verzoeken uw poststukken door te sturen naar de postverwerkingsafdeling van ADD. PostNL heeft hiervoor een speciale doorzendservice. Wij spreken met u af wat er met uw post moet gebeuren. Zo kunnen wij de post bijvoorbeeld voor u inscannen en per e-mail aan u doorsturen en de fysieke post voor u op onze postverwerkingsafdeling bewaren. We kunnen de post ook gewoon aan u doorsturen en deze vervolgens vernietigen. Wat u ook kiest, u kunt ten alle tijden over uw post beschikken.

 

Wanneer u gebruikt maakt van de postverwerking voor particulieren van ADD geniet u een aantal voordelen:

 

Groen vinkje U krijgt (dringende) post tijdig onder ogen.
Groen vinkje U kunt op tijd op zaken inspelen of reageren.
Groen vinkje Wanneer u terug thuis komt staat er geen berg post meer op u te wachten.
Groen vinkje Uw post wordt met de hoogstnodige zorg behandeld.

 

Ook telefonisch altijd bereikbaar


callcenterADD zorgt er tevens voor dat u voortaan ook telefonisch altijd bereikbaar bent, wanneer u langere tijd niet op uw adres verblijft. Zo kunnen we er voor zorgen dat u uw Nederlandse nummer kunt meenemen naar het buitenland. Daarnaast leveren wij telefoonnummers in een groot aantal landen. U kunt er dus ook voor kiezen om een buitenlands telefoonnummer bij ons af te nemen. Wij zorgen er dan voor dat u op dit nummer kunt bellen en gebeld worden, naar en door zowel buitenlandse als Nederlandse nummers. Dit doen we door u eigen telefoonnummer als het ware door te schakelen.  

 

Meer informatie over de mogelijkheden van deze telefoondienst kunt u vinden op www.addtelecom.nl

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in de postverwerking voor particulieren of de telefoondienst van ADD? Vraagt u dan direct vrijblijvend een offerte aan. We kijken dan samen met u naar een passende oplossing, zodat u met een gerust hart uw thuisadres kunt verlaten. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.