Posttarieven ADD PostPosttarieven per 1 januari 2014 duurder

De posttarieven zijn per 1 januari 2014 weer verhoogd. Een postzegel wordt 4 eurocent duurder. De afgelopen 12 jaar zijn de posttarieven verhoogd met 64%. Een forse stijging voor een dienst die steeds minder wordt gebruikt.

Posttarieven direct mailing

Het versturen van een direct mailing is hiervoor veel minder interressant geworden omdat de posttarieven met name de laatste jaren fors stijgen. Naast de post tarievenzijn er oo nog kosten voor het adressen bestand, het printen en het in de envelop steken van de verschillende brioeven. Als extra drempel moeten er ook nog minimale volumes voor partij post worden behaald naders vervalt de korting waar recht op is ook nog. Zorg er wel voor dat  post voor het juiste gebied of land bij elkaar zit.

Posttarieven buitenland

Ook posttraivene voor het buitendland stijgen in rap tempo. Zeker als vanuit Nederland poststukken worden verstuurd naar het buitenland dis dit enerzijds een kostbare zaak maar het duurt ook ontzettend lang.

De oplossing om posttarieven fors te verlagen

Met de oplossingen van ADD Post zijn al deze problemen verledentijd. De posttarieven zijn stukken lager omdat wij post versturen vanuit het pand waar de post wordt bezorgd. Bijkomende voordeel is dat de post veel sneller wordt bezorgd en er in kleine hoeveelheiden kan worden verstuurd. Hierdoor zijn reacties veel beter de managen en een pilot veel beter te testen bij kleine hoeveel heden. Hierdoor kunt u uw marketing euro voor direct mailing veel effectiever inzetten. Besparing tot 55% op de directe kosten  zijn door deze manier van versturen te realiseren. Kijk voor meer informatie om uw posttarieven fors te verlagen op de pagina over post versturen. Direct weten wat het gaat kosten? Kijk op onze algemene pagina over tarieven. Klik op de button hieronder om een offerte op maat te krijgen. Dan weet u exact waar u aan toe bent. Direct een offerte op maat van ADD Post