Postadres van ADD Post

Uw postadres met uitstraling

Wilt u een postadres dat niet een postbus is maar een adres met een professionele en zakelijke uitstraling? Dan is het postadres van ADD voor u de oplossing. Ontvang al uw zakelijke en persoonlijke post op een of meerdere van onze adressen. Al reeds honderden klanten vertrouwen ons iedere dag hun poststukken toe.  

Post verwerking

Het proces van post laten ontvangen op ons postadres begin bij het ontvangen van uw brief of pakket. Hierna hebben we verschillende opties om uw post te verwerken. U kiest de optie die het beste bij u past. Tussentijds aanpassen is geen probleem.

1. Uw eigen postbus - Uw poststukken haalt u uit uw eigen brievenbus. U ontvang een sleutel van deze brievenbus en tijdens kantoortijden kunt u deze brievenbus leeg halen. Van ieder poststuk dat in uw  brievenbus komt ontvangt u een scan van zodat u altijd weet welke stukken zich in uw brievenbus bevinden. Op deze manier komt u nooit voor niets.

2. Uw post doorgestuurd - Uw poststukken worden op een door u aangegeven frequentie doorgestuurd naar een door u opgegeven adres. We scannen alleen de envelop op het moment dat een poststuk voor u in ontvangst is genomen op uw postadres. Wilt u een bepaald poststuk sneller of digitaal ontvangen dan kunt u die aan de hand van het ontvangen e-mail bericht bij ons opvragen

3. Digitale post - De goedkoopste oplossing doordat u geen portokosten en reiskost hebt is het door ADD Post laten scannen van uw poststukken. We scannen alleen post die ook daadwerkelijk scanbaar is en sturen uw poststukken door naar een e-mail adres dat u opgeeft. Op deze manier creëert u een echte meerwaarde aan uw postadres. U beschikt direct over de meeste actuele poststukken. Wilt u uw poststukken toch origineel ontvangen dan doet u dat alleen met post die u daadwerkelijk origineel nodig hebt of na een wat langere periode. Ook wij kunnen uw originele poststukken archiveren.

 

Waarom voor u een postadres

Groen vinkjeUw adres met een zakelijke uitstraling Groen vinkjeProfessioneler dan een postbus Groen vinkjeLandelijke uitstraling door gebruik van meerdere adressen Groen vinkjeAan te vullen met meerdere diensten waaronder lokaal telefoonnummer Groen vinkjeOok postadres in Duitsland, Frankrijk en België Groen vinkjeLaat ons ook pakketten ontvangen en doorsturen Groen vinkjeIdeaal om online aankopen te verzamelen en door te sturen Groen vinkjeOok als retour adres bruikbaar  

Gratis postbus gebruiken

Voor het ontvangen van uw post kunt u gebruik maken van 1 van onze fysieke adressen maar ook van onze postbussen. Post laten sturen naar onze postbussen zorgt voor een extra snelle verwerking. Het gebruik van onze postbussen in bovendien gratis. We hebben postbussen in Nederland en België. Direct een offerte op maat van ADD Post voor postadres Let op! Een postadres van ADD Post is niet bruikbaar als vestigingsadres of inschrijfadres voor uw bedrijf of privé persoon. Voor bedrijven hebben we hiervoor een oplossing, Service kantoor. Met een Service kantoor kunt u uw onderneming wel inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Inschrijfadressen voor particulieren bieden we niet aan.