Post doorsturen: Ideaal voor bedrijven die vanuit huis werken

Post doorsturen: Ideaal voor bedrijven die vanuit huis werken

Post doorsturen: Ideaal voor bedrijven die vanuit huis werken

Veel van de Nederlandse kleine bedrijven beginnen als thuiswerkers. Dit is volkomen begrijpelijk als je bedenkt dat ondernemers misschien nog een full-time baan aanhouden als zij in hun vrije tijd beginnen te werken vanuit huis. Mede omdat dit de eenvoudigste manier is om iets nieuws te proberen. Het is ook logisch als je kijkt naar de astronomische kosten die gemoeid zijn met het huren / kopen van een kantoorruimte. Er is echter een probleem dat het runnen van een bedrijf vanuit huis met zich meebrengt, dat is geloofwaardigheid.

Willen kleine ondernemers dat bestaande en potentiële klanten weten dat zij hun bedrijf vanuit huis runnen?

Voor sommige bedrijven draagt de term “vanuit huis” bij aan de aantrekkingskracht van het merk; zoals bij ambachtelijke diensten waarbij ‘zelfgemaakt’ een verkoopargument is. Maar voor anderen kan deze term zelfs negatief worden gezien, een teken van onprofessionaliteit.

Onze doorstuur service van post kan bedrijven die vanuit huis werken helpen.

Met onze doorstuur service van post, kunnen bijna al onze adressen gebruikt worden als contactadres van jouw onderneming worden. Wanneer post binnenkomt op ons adres, kunnen we het op een aantal verschillende manieren behandelen:
✅ Doorsturen
✅ Bewaren en inzamelen in onze kantoren
✅ Openen en scannen (we kunnen het daarna doorsturen)

Bestaande (en potentiële) klanten zullen nooit weten dat jouw bedrijf wordt gerund vanuit een woonadres – waarbij je snel te maken hebt met deze potentiële kwestie van geloofwaardigheid.

Ben je geïnteresseerd in een doorstuur service voor jouw bedrijf? Kijk dan hier voor meer informatie. Kijk hier voor meer informatie over de particuliere doorstuur service.

Screen Shot 2016-08-02 at 21.04.29

Related articles: