Mailing via ADD PostMailing digitaal versturen

De diensten van ADD Post zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten bedrijven en organisaties. Geen aantallen zijn voor ons te veel men geen land is te ver om uw mailing te versturen. Onze digitale print systeem zijn ontworpen vanuit uw, dus onze klant, gedachte. Het moet makkelijk, goedkoop en goed zijn. Wij hebben gezorgd voor schaal grote met professionele apparatuur over de hele wereld. Hiermee zijn we uniek en kunnen we uw mailing wensen vervullen. Uw mailing wordt door ons geprint, gaat in een envelop, wij plakken er een postzegel op en PostNL  komt uw mailing bij onze print straat ophalen.

Uw mailing hybride verstuurd

Add Post verstuurd uw mailing op een unieke manier. Uw stuurt de brieven die u afgedrukt wilt hebben voor uw mailing direct naar onze print straat. Hiervoor hebben wij een speciale printer driver ontwikkeld waarmee u uw mailing of brieven direct naar onze print straat stuurt. Bij deze print straat wordt u mailing afgedrukt zoals u het wilt hebben. De juiste kleur, dubbel of enkelzijdig een brief met een extra flyer erbij en uiteraard naar de juiste geadresseerde.

Aantallen geen probleem meer

Of uw mailing nu uit 2 of 2 miljoen brieven bestaat is geen enkel probleem meer. U stuurt de mailing die verstuurd moet worden direct naar onze print straat. Het maakt niet uit of het nu gaat om alleen brieven voor Nederland of buitenland. Wij sorteren uw poststukken en zorgen dat in het land waar de brief voor bestemd is de brief wordt geprint en verstuurd.

Mailing naar Nederland, Europa of over de hele wereld

Met ons hybride mailing systeem maakt het niet meer uit waar uw geadresseerde zich bevindt. Ook in t buitenland beschikken we over printstraten zodat uw mailing zo dicht mogelijk bij de geadresseerde wordt geprint. Dit bespaart uiteraard veel geld. Niet alleen porto kosten maar ook veel tijd en u spaart bovendien het milieu door minder transport bewegingen voor uw mailing.

Hybride mailing, volledig MVO

Omdat ADD Post uw mailing print daar waar de geadresseerde is gevestigd worden er voor uw mailing veel minder transportbewegingen gemaakt. U spaart hiermee dus het milieu. Daarnaast werken we ook met de modernste apparatuur waarbij wordt gelet op het gebruik van toner en het gebruik van energie. De energie die wordt gebruikt wordt zoveel mogelijk groen ingekocht. Bovendien is het papier waar op wordt geprint en de enveloppen die worden gebruik gemaakt van wit gerecycled papier.

Uw mailing ook hybride versturen?

Wilt u ook direct beginnen met het besparen van geld en het milieu? Neem contact op met onze sales afdeling om de mogelijkheden te bespreken op nummer 085 - 273 4994 of mail naar sales@addmail.pro.