Wat is een post doorzendservice?

Onze doorzendservice geeft aan een klant de mogelijkheid om 1 van onze kantooradres te gebruiken, alsof het zijn eigen adres is. Door gebruik te maken van dit adres kunnen onze klanten post bezorgd krijgen op het kantooradres dat wij hebben verstrekt. Zij kunnen er dan voor kiezen om de post die bezorgd is op het aangewezen doorzend-adres naar een adres van hun keuze te laten sturen. Maar we zijn ook in staat uw post te scannen en uw post iedere dag per e-mail aan u te zenden.

Waarom zou ik een post doorzend-adres gebruiken?

Er zijn vele redenen waarom iemand zou kiezen om onze post doorzendservice te gebruiken. Ten eerste kan het worden gebruikt door particuliere klanten die hebben besloten om te gaan reizen of een lange vakantie te maken. Door gebruik te maken van onze service kunnen zij post ontvangen op hun adres of per e-mail, ongeacht waar ze in de wereld zijn. Dit heeft duidelijke voordelen, iemand die lange tijd uit de buurt van zijn belangrijkste postadres is, kan veel rekeningen en belangrijke brieven verwachten die tijd gevoelig zijn. Onze doorzendservice zorgt ervoor dat de klant deze documenten ontvangt, ongeacht waar ze in de wereld zijn.

Veel zakelijke klanten profiteren ook van het gebruik van onze doorzendservice. Ons kantoren zijn gevestigd in zeer representatieve gebouwen en geeft een positief imago voor potentiële klanten die op zoek zouden kunnen zijn om met jouw bedrijf samen te werken.

Onze post doorzend adresservice kan ook helpen met privacy, alle bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht om een adres op te geven waarvan uit ze actief zijn. Onze adresservice kan helpen bij de bescherming van jouw huisadres, en voorkomen dat ongewenste bellers je lastig vallen op ongewenste momenten. Maak hiervoor gebruik van een service kantoor.

Andere belangrijke voordelen van een post doorzendservice

✅ Privé en vertrouwelijk
✅ Voor privé en zakelijke klanten
✅ Zakelijke adressen door heel Nederland
✅ Creëert een professioneel imago voor jouw bedrijf
✅ Post wordt wereldwijd doorgestuurd
✅ Post kan in ons pand worden opgehaald
✅ Post kan per e-mail aan u worden verstuurd
✅ Pakketten en ondertekende post wordt geaccepteerd
✅ Digitaal scannen van post beschikbaar

Jouw virtueel kantoor in Nederland levert al meer dan 20 jaar een professionele post doorzendservice. Veel zakelijke klanten kiezen ook andere aanvullende diensten die de doorzendservice aanvullen.

Wij bieden een geregistreerd kantooradres aan voor bedrijven; dit stelt hen in staat om ons zakelijke adressen bij de Kamer van Koophandel in te schrijven in plaats van hun bestaand geregistreerd kantoor- of privéadres.

Als je graag meer informatie wilt ontvangen over een van de genoemde diensten in dit artikel neem dan gerust contact met ons op, hebben we een team van deskundigen klaar staan om jouw oproep te beantwoorden.

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 7 mei 2017