Direct mail ADD PostDirect mail maar dan groen en goedkoop

Het zelf versturen van direct mail is altijd een enorme klus. Uitbesteden is vaak te duur. Met ADD Post heeft u de gulden middenweg voor uw direct mail: Wel zelf alles klaar zetten maar het printen en versturen laat u door ons doen. Dit bespaart u heel veel tijd en dus geld. Daarnaast werken onze processen en is ons papier zeer milieu verantwoord. Zeker als u ook nog direct mail naar het buitenland stuurt zorgt u veel minder transport bewegingen voor uw brieven.

Gefaseerde versturen van uw direct mail

Een nadeel van het op een traditionele wijze van versturen van uw direct mail is dat u minimale aantallen moet behalen. Dit is bij ons niet nodig. U geeft ons door middel van de speciale printer driver opdracht om de brieven te versturen die door u zijn geselecteerd. Op deze manier kunt u in de eerste instantie een aantal proeven versturen om te kijken hoe de reacties zijn. Wilt u later een ander type brief versturen om te beoordelen of deze direct mail beter aanslaat dan kunt u met een door u gekozen oplage weer een proef doen. Deze methode van direct mail versturen is ook ideaal om gefaseerd inbound reacties binnen te krijgen en te verwerken of een na bel actie te plannen. Op deze manier heeft u de regie volledig zelf in handen tegen een lagere prijs.

Internationale direct mailing

Zijn uw relatie in het buitenland gevestigd of wilt u een buitenlandse markt verkennen? Ook hiervoor is onze dienst digitale uitgaande post ideaal in te zetten. Omdat wij printstraten over de hele wereld hebben staan zorgen wij ervoor dat uw post wordt geprint in het land van de geadresseerde. Op deze manier uw direct mail versturen bespaart heel veel geld en tijd. Door het printen in het land van de geadresseerde en uw direct mail te laten bezorgen door de lokale postdienst komt uw mailing binnen enkele dagen aan tegen enkele weken als u vanuit Nederland verstuurd. Een ook bij internationale direct mail kunt u brieven gefaseerd versturen.

Hoe werkt digitale direct mail

De werking is ontzettend simpel. U heeft nauwelijks extra software nodig. De enige software die nodig is, een printer driver, ontvangt u van ons en is nog gratis ook. Groen vinkjeInstalleer de printer driver van ADD Post op uw computer Groen vinkjePrint de mailing zoals u dat zou doen als u zelf gaat printen maar kies onze printer Groen vinkjeDe selectie die u hebt gemaakt wordt nar naar onze printer driver gestuurd Groen vinkjeAls deze opdracht klaar is kunt u de brieven die klaar staan zie in onze software Groen vinkjeKlik op alle brieven selecteren en versturen Groen vinkjeAan het einde van de dag, lokale tijd, worden de brieven geprint in het land van de geadresseerde Onze support afdeling kan u altijd bijstaan op het moment dat u vastloop bij deze handelingen of u nog nooit een mailing hebt gemaakt.

Direct mail versturen met ADD PostMeer informatie of offerte

Wilt u meer informatie over het versturen van uw nationale of internationale direct mail neem dan contact op met onze sales afdeling op 085 - 273 4994,  mail naar sales@addmail.pro of vraag direct een offerte aan door middel van onderstaande button.   Direct een offerte op maat van ADD Post voor uw direct mail