Digitale post en scan post

Digitale post en scan post

Als ondernemer heeft u veel kostenposten. Dat ADD u kan helpen om deze kosten te reduceren doormiddel van het nieuwe werken, weet u inmiddels. ADD Post heeft een slimme en innovatieve oplossing om een grote kostenpost uit uw organisatie aan te pakken, namelijk de postkamer. Of u nu een grote of een kleine onderneming heeft, een goede verwerking van de in- en uitgaande post is essentieel. Een veel voorkomend nadeel van een postafdeling is de vertraging die de post oploopt, waardoor het vaak (te) laat bij de juiste persoon terecht komt. Daarnaast is het soms een hele klus om een postafdeling gesmeerd te laten lopen, waardoor de kans op zoekraken van belangrijke stukken vaak op de loer ligt. En zegt u nou zelf, is het fysiek behandelen van post in het digitale tijdperk waarin we leven niet een klein beetje achterhaald?

 

Scannen en digitaliseren van uw post

U kunt zich de kosten en de moeite besparen door gebruik te maken van de postservice van ADD. Uw post komt binnen in ons scancentrum. Hier maken wij onderscheid tussen scanbare (brieven) en niet scanbare (b.v. reclame) post. De scanbare post wordt dagelijks door onze geautoriseerde medewerkers gescand. Hiervoor maken we gebruik van hightech apparatuur. In overleg met u bepalen we hoe we de post vervolgens behandelen. Zo kunnen we met u afspreken om de post te sorteren op afdeling, type of medewerker. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de post digitaal wordt doorgestuurd naar de juiste persoon of afdeling. Dit alles gebeurt uiteraard via een beveiligde internetverbinding. We kunnen de digitale post zelfs in uw document management systeem of digitaal archief plaatsen. De keuze is geheel aan u. 

 

Wat gebeurt er met de fysieke poststukken?

We maken uiteraard ook afspraken met u over wat er met de fysieke post moet gebeuren. Wij kunnen deze direct naar u opsturen, vernietigen of anderzijds afspraken met u maken over de frequentie waarin de post aan u doorgestuurd dient te worden. Indien we de post voor u moeten vasthouden, bewaren we deze in een beveiligde omgeving.

 

Voordelen van de postservice van ADD

Digitale post is veel langer houdbaar en makkelijker op te roepen dan fysieke post. Met de postservice van ADD kunt u zelfs via uw mobiele telefoon over uw post beschikken, waar en wanneer u dat wilt. Daarnaast geniet u van de volgende voordelen:

 

Groen vinkje Het is goedkoop, u betaalt alleen per ontvangen poststuk.
Groen vinkje Een fysieke postkamer is overbodig.
Groen vinkje Forse besparing voor uw onderneming.
Groen vinkje Geen extra investering nodig.
Groen vinkje Post kan direct gearchiveerd worden.

Bespreek met ons de mogelijkheden!

Wilt u weten hoe we onze service in uw onderneming kunnen integreren of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, op telefoonnummer 085 – 273 4994, of maak gebruik van de optie ‘Direct Offerte’ op deze pagina.