Aangetekend versturen ADD PostAangetekend versturen van post

Om er zeker van te zijn dat de door uw verstuurde brieven ook daadwerkelijk aankomen kunt u poststukken aangetekend versturen. Het kan zijn dat uw brief of pakket een bepaalde waarde heeft of dat het van belang is dat er een handtekening terug komt van de geadresseerde die het in ontvangt heeft genomen. Dit veel duurder dan het versturen van een gewone envelop maar som wel noodzakelijk. Maar eigenlijk wilt u zeker weten dat alle post aankomt, of in ieder geval een bewijs hebben dat het poststuk is verzonden. Met gewone post mist u deze informatie. Nergens is vastgelegd welke brief wanneer is verstuurd. Al uw post aangetekend versturen gaat uiteraard veel te ver en zou een zeer kostbare zaak worden.

Van alle post het bewijs dat het is verzonden

Door gebruik te maken van de dienst digitaal versturen van ADD Post kunt u met onze software altijd aantonen da een brief ook daadwerkelijk is verzonden. Op deze manier voorkomt u een discussie met een bedrijf of instantie of dat uw brief ook daadwerkelijk verzonden is door u. En het mooie is dat deze dienst volledig gratis is. Als u met onze pronter driver post verstuurd worden deze informatie direct vast gelegd.

Retour gezonden post

Komt post toch retour omdat het adres onjuist is of de geadresseerde de post heeft geweigerd dan kunt u dit zien in onze software. Onder het knopje "niet afgeleverde post" treft u post die niet bij de geadresseerde is aangekomen. Op deze manier kunt u dus exact zien welke post wel is aangekomen en gebruik op de momenten dat dit nodig is zonder extra kosten van aangetekend versturen.

Voordelen voor u

Groen vinkjeForse besparing op aangetekende stukken mogelijk Groen vinkjeU stuur alleen aangetekende stukken als het echt niet anders kan Groen vinkjeVan ieder brief of mailing die u verstuurd ligt het verzenden vast Groen vinkjeDeze "aangetekende verzending" is gratis als u gebruik maakt van onze software Groen vinkjeAls u op tijd verstuurd kunt u dit ook daadwerkelijk aantonen Groen vinkjeNiet meer naar een postagentschap om aangetekende post af te geven

Direct gebruik maken van onze manier van aangetekend versturen

Neem contact op met de sales afdeling van ADD Post en vraag de software aan om uw post ook digitaal te versturen. U kunt onze sales afdeling bereiken op nummer 085 - 273 4994 of mailen naar sales@addmail.pro. U kunt ook direct een offerte aanvragen met onderstaande button. Direct een offerte op maat van ADD Post voor aangetekend versturen